Чим відрізняються і для чого потрібні інверторні генератори
Чим відрізняються і для чого потрібні інверторні генератори

Перш ніж зробити важливу покупку людина обмірковує і зважує всі за і проти. Крім цього, варто знати, що потрібно конкретно і чи відповідає обраний товар вашим вимогам. Якщо ви вирішили придбати генератор і вам порадили інверторний, то наступна інформація точно не завадить.

Першим виникає цілком логічне запитання: інверторний генератор, що це? Інверторний генератор - це міні установка, здатна виробляти максимально високу якість електрики, оптимально перетворюючи її в напругу без падінь. Ще такі генератори називають цифровими завдяки їх оснащенню електронними схемами управління.

Інверторний генератор використовують для підключення чутливої ​​техніки за відсутності центрального електропостачання. Такий генератор підійде в якості резервного генератора для дачі, для дрібних ремонтних робіт або подорожей.



Інверторний генератор - це незамінний супутник туриста, рибалки, мисливця або дачника. Такий генератор працює тихо і не займає багато місця. Інверторний генератор дасть вам можливість зарядити телефон або ноутбук в поході, він здатний живити електрикою електроплитки, ліхтарі та інші побутові прилади.

Переваги інверторних генераторів

Інверторний генератор вигідний своєю компактністю і невеликою вагою. Також виробленням високоякісного струму, завдяки инверторній технології електростанції, яка необхідна для підключення електронних приладів, що вимагають ідеальної електроподачі без перебоїв. Інверторний генератор незамінний для підключення медичного обладнання та іншої техніки життєзабезпечення в польових умовах. Такий генератор може стати в нагоді на дачі під час відключення світла. У подорожах інверторна електростанція дасть можливість підключити світло, приготувати їжу і зарядити гаджети. Інверторний генератор легко помістити в багажник машини, він удвічі легший ніж портативний генератор.
Ще одна перевага інверторних генераторів - це майже безшумна робота за рахунок посилених шумоглушників, а також, шумопоглинаючих кожухів, конструкції яких спеціально розроблені для тихої експлуатації генератора.

Критерії вибору інверторного генератора

Основні критерії вибору інверторного генератора - це його потужність і виробник. Світові виробники пропонують величезний асортимент інверторних генераторів різного цінового діапазону, тому, підібрати таку техніку вам не складе труднощів. А для того, щоб визначити потужність генератора, подумайте, які прилади будуть підключатися одночасно.
Наприклад, в поході вам потрібно підключити ноутбук (400 Вт), 2 лампочки (60 Вт х2), запас потужності 50% = 732 Вт. Якщо ви плануєте використовувати подовжувач, то врахуйте, що при підключенні через нього техніки, потрібно додати запас потужності 10% на подовжувач до 3 метрів.

Бажаємо вам зробити правильний вибір і залишитися задоволеними покупкою!

Підібрати генератор Залиште заявку на безкоштовний розрахунок генератора і отримайте консультацію експерта
Прийняти

Сайт використовує файли cookie