Генератор газ-бензин: що це?
Генератор газ-бензин: що це?

Для тих, хто вибирає генератор газ/бензин, допоможемо визначитися з вибором на прикладі генераторів Vitals. Вони популярні, вирізняються високою якістю і розумною ціною.

  1. Умовно генератори Vitals поділяються на дві серії: побутова і Master. Побутова серія має маркування ERS, серія Master маркується EST.

  2. Паливо. В генераторах обох серій можна використовувати бензин, а газ - на вибір: або природний, або скраплений.

  3. Підключення генератора, призначеного для роботи на зрідженому газі, до магістральної мережі природного газу (і навпаки) не передбачено. Тому вибирайте відразу варіант, найбільш прийнятний для тих конкретних умов, в яких планується експлуатувати генератор газ-бензин.

  4. Існують комплекти для переробки/доопрацювання бензинових генераторів на газ. Але будь-яка переробка позбавить вас гарантії на ваш генератор. І не факт, що переробка виявиться вдалим рішенням.

  5. Нижче представлена ​​таблиця, яка допоможе вам зорієнтуватися, серед яких моделей вибрати генератор по виду використовуваного газу.

  6. Де заправляти газовий балон? На газонаповнювальній станції. Можна погуглити і знайти найближчу до вас станцію. Є також організації, які надають послуги із заправки, доставки та обміну балонів.

  7. Є моделі генераторів, які працюють і на природному, і на зрідженому газі, без переробок. На бензині теж вони працюють. Дуже вигідні за ціною і універсальні по виду палива в цій категорії - генератори Musstang.

Модель

Природний газ

Зріджений газ

Генератори Vitals - побутова серія

ERS 2.0bg

+

ERS 2.0bng

+

ERS 2.8bg

+

ERS 2.8bng

+

Генератори Vitals - Серія Master

EST 2.0bg

+

EST 2.8bg

+

EST 2.8bng

+

EST 6.0bg

+

EST 6.0bng

+

Підібрати генератор Залиште заявку на безкоштовний розрахунок генератора і отримайте консультацію експерта
Прийняти

Сайт використовує файли cookie