Універсальний генератор - кращий вибір! Один генератор замість двох
Універсальний генератор - кращий вибір! Один генератор замість двох

Купівля генератора для будинку, підприємства чи бізнесу - досить-таки серйозний крок. Найчастіше підбір електростанції може зайняти кілька місяців. Тут актуальне всім відоме прислів'я «сім разів відміряй - один раз відріж». Інформація, якою ми з вами поділимося в цій статті допоможе визначиться з вибором, а деякі факти можуть стати вирішальними.

Отже, поговоримо про універсальні генератори. Що це?

Універсальний генератор - це особливий винахід в сфері ефективного енергопостачання. Такий пристрій можна назвати «генератор 2 в 1» тобто ви можете купити один універсальний генератор замість двох (однофазного і трифазного). Головна особливість такого пристрою - це можливість перемикання фаз без втрати потужності при цьому. В резервній електростанції встановлено спеціальний перемикач напруги, що дає можливість видавати однакову потужність для однієї і трьох фаз. Універсальний генератор дає можливість підключати однофазні прилади без втрати потужності і заощадити гроші, адже це однофазний і трифазний генератор в одному.

У нас у продажу є всі бренди універсальних генераторів, що надані на ринку України. Це: Konner & Sohnen (Німеччина), Matari (Японія), Hyundai (Корея), Iron Angel (Нідерланди), Honda (Японія), Daewoo (Корея), Vulkan (Китай) і Fogo (Польща).
В наявності універсальні генератори потужністю від 5 до 50 кіловат. Ціни на такі генератори варіюються від 25 до 400 тисяч гривень.

Якщо ви плануєте перевозити генератор для роботи по різних об'єктах - купуйте універсальний пристрій з перемиканням фаз, що зможе працювати як від мережі 220 В так і від 380 В. Універсальний генератор - ідеальне рішення не тільки для бізнесу або підприємства, а й для будинку.

Підібрати генератор Залиште заявку на безкоштовний розрахунок генератора і отримайте консультацію експерта
Прийняти

Сайт використовує файли cookie