Як завести дизельний генератор в мороз
Як завести дизельний генератор в мороз

Робота більшості техніки залежить від погодних умов, це стосується і дизельних електростанцій. Існує стереотип, що дизельний генератор практично неможливо завести в мороз, але це зовсім не так. Якщо правильно встановити, експлуатувати і підготувати до зими генератор, то проблем з тим, як його завести не виникне.

Пропонуємо взяти на озброєння кілька простих, але слушних порад, які допоможуть вам правильно експлуатувати дизельний генератор при мінусовій температурі.

1. Багато власників генераторів і електростанцій вважають, що дизельні двигуни при низьких температурах заводяться набагато складніше ніж бензинові, але насправді це зовсім не так. Швидше за все причина в використовуваному паливі, економити його не варто. Оскільки в мороз дизельне паливо перетворюється на желеподібну масу. Якщо ж використовується неякісне паливо, яке, ймовірно, розбавлене водою, то цілком логічно, що генератор не заведеться. Тобто перше і основне правило: купуйте тільки якісне дизельне паливо для електростанції.

2. Ще один спосіб запобігти замерзанню палива і поломці генератора - разом з паливом заливайте в бак спеціальну присадку-гель.

3. Також варто знати, що дизельне паливо для генератора може бути літнім, а може бути зимовим. Якщо взимку продовжувати користуватися літнім паливом, то двигун може працювати з перебоями. Зверніть увагу, що існують спеціальні теплові гармати на різних видах палива.

Сподіваємося, що наші поради допоможуть вам правильно експлуатувати дизельний генератор в зимовий час, а якщо буде потрібна допомога, фахівці сервісного відділу швидко і якісно виправлять будь-яку несправність.

Підібрати генератор Залиште заявку на безкоштовний розрахунок генератора і отримайте консультацію експерта
Прийняти

Сайт використовує файли cookie