Що впливає на ціну генератора
Що впливає на ціну генератора

Основні фактори, що впливають на ціну генератора

  1. Бренд. Наприклад, Honda відома в усьому світі як виробник техніки, яка має високу якість і виняткову надійність. Або, наприклад, англійський виробник Cummins, що випускає електростанції для морських суден. Його продукція високо і заслужено оцінюється фахівцями.

  2. Потужність генератора. Чим вища потужність, тим більші габарити електростанції, вага вузлів, більше використовується міді і дорогоцінних металів.

  3. Вид палива, що використовується. Бензинові генератори помітно дешевші дизельних. Зате дизельні електростанції можуть працювати цілодобово, при цьому вони економічніші бензинових по витраті палива.

  4. Додаткові опції. Такі функції, як підігрів охолоджуючої рідини, підзарядка акумулятора, самодіагностика, наявність автоматики та інші опції - все це здорожує кінцеву вартість обладнання.

  5. "Китайський фактор". Китайські виробники освоїли ринок генераторних установок і домінують на ньому в багатьох країнах світу. Але Китай Китаю - різниця. Більшість європейських і американських брендів розмістили виробництво електростанцій в Китаї. Озирніться навколо: де зроблений ваш iPad, iPhone, ноутбук, мультиварка, лампочка в люстрі? Серед "китайців" є як реальні бренди, так і малобюджетні no name і підробки під бренди. Тому читайте відгуки, запитуйте, аналізуйте, порівнюйте.
Підібрати генератор Залиште заявку на безкоштовний розрахунок генератора і отримайте консультацію експерта
Прийняти

Сайт використовує файли cookie