Оновлений асортимент генераторів Konner & Sohnen
Оновлений асортимент генераторів Konner & Sohnen

У нашому магазині представлена ​​величезна кількість генераторів різних брендів, асортимент постійно доповнюється і оновлюється. Ми намагаємося йти в ногу з часом щоб задовольнити запити самого вимогливого клієнта. На сьогоднішній день у нас є всі електростанції, які представлені на ринку України.

Протягом багатьох років ми продаємо генератори Konner & Sohnen. Вони є одними з найбільш затребуваних на ринку. Німецька техніка Konner & Sohnen - це результат багаторічних напрацювань фахівців, надійна якість, доступна ціна і дворічна гарантія.

Цей рік для Konner & Sohnen став особливим, на ринок впроваджено багато нових моделей генераторів і садової техніки. А ще продукція Konner & Sohnen отримала престижну німецьку нагороду Plus X Award, причому, відразу в трьох номінаціях: висока якість, легкість в експлуатації і функціональність.

З сьогоднішнього дня (31.10.2019) в продажу оновлені і зовсім нові моделі генераторів Konner & Sohnen. Для того, щоб вам було зручніше вибрати генератор, ми розберемося в нових пристроях, повідомимо маркування і конкретизуємо поновлення.

Зверніть увагу, що двигуни генераторів Konner & Sohnen KS 6100HDE, KS 8100HDE, KS 8100HDE-1/3 ATSR, KS 9100HDE-1/3 ATSR і KS 9200HDES-1/3 ATSR перейшли на стандарт Євро 5, оскільки продажі в Європейському Союзі переведені на нові нормативи. Відповідно, зросла ціна даних моделей, в основному на 1-4 тис. грн., але це подорожчання виправдано, так як взаєм ви отримуєте якісні пристрої, виготовлені за європейськими стандартами. Дані генератори ви зможете знайти на сайті з маркуванням (EURO V), наприклад, генератор Konner & Sohnen 8100HDE (EURO V).

На заміну вищевказаним моделям в продажу з'явилися моделі Konner & Sohnen KS 6102HDE, KS 8102HDE, KS 8102HDE-1/3 ATSR, KS 9102HDE-1/3 ATSR і KS 9202HDES-1/3 ATSR. Вони, відповідно, дешевші ніж моделі (EURO V), наприклад, генератор Konner & Sohnen KS 8102HDE.


Також у продажу з'явилася нова лінійка дизельних генераторів Konner & Sohnen 11-2DE atsR, KS 13-1DEW 1/3 atsR, KS 13-2DEW atsR, 13-2DEW 1/3 atsR, KS 14-1DE atsR, KS 14-2DE atsR, KS 14-2DE 1/3 atsR. Зверніть увагу, на те, що генератори Konner & Sohnen серії 13 укомплектовані двигунами з водяним охолодженням.

Сподіваємося, що дана інформація допоможе вам розібратися більш детально в особливостях нового модельного ряду Konner & Sohnen і зробити правильний вибір. Якщо залишилися питання, телефонуйте і наші менеджери нададуть професійну консультацію.

Підібрати генератор Залиште заявку на безкоштовний розрахунок генератора і отримайте консультацію експерта
Прийняти

Сайт використовує файли cookie