Установка генератора на вулиці: поради та етапи
Установка генератора на вулиці: поради та етапи

Те, що при відключенні електроенергії забезпечити подачу електрики може генератор знають всі. Тому багато наважуються на дуже серйозну покупку. Якщо генератор відносно великої потужності, швидше за все він займе багато місця. У будинку може просто не виявитися зайвого простору для установки генератора. Тому, багато власників такої техніки приймають рішення встановити її у дворі.

Існує два способи розміщення генераторів: монтаж в єврокожусі або монтаж в контейнері.

Перший спосіб - монтаж в єврокожусі забезпечить компактність і низький рівень шуму. А за рахунок оптимального мікроклімату всередині кожуха продовжить термін служби генератора. Єврокожух забезпечить легкий доступ до пристрою і системи вентиляції. Все це можливо при досить невисокій вартості.

Монтаж генератора в контейнері забезпечить наступні переваги: ​​установка генератора будь-якої потужності, проточно-витяжна вентиляція, низький рівень ізоляції і можливість установки додаткового обігрівача. Контейнери поділяють на три типи: суцільнометалеві, ті, в основі яких лежить сендвіч-панель або на основі фальш панелей.

Після того, як ви вирішили встановити генератор на вулиці, виберіть відповідне місце. Воно повинно бути таким, щоб пристрій легко туди містився, не заважав шумом, щоб було зручно його обслуговувати й не виникали труднощі з прокладкою комунікацій до нього. Перевірте, чи немає в даному місці ніяких перешкод, які завадять монтажу.

5 етапів установки генератора на вулиці

1. Фундамент. В якості фундаменту використовується підставка з бетону і гумові прокладки, що забезпечить додаткову опору, ще дозволить зменшити шум і вібрацію. Варто враховувати, що вага бетонної основи повинна бути в два рази більша ваги пристрою на ньому.

2. Амортизатори. Багато моделей генераторів забезпечені амортизаторами, що дозволяє знизити рівень вібрації. Для правильної роботи амортизаторів, генератор повинен бути добре закріплений на фундаменті.

3. Подача повітря. Слід забезпечити доступ чистого прохолодного повітря в генератор. Для цього рекомендується встановити спеціальні фільтри і вентилятори.

4. Вентиляція. Під час роботи генератор нагрівається, тому щоб збільшити строк його роботи встановлюється система відводу повітря в контейнер. Вентиляційна система швидше за все передбачена в комплекті зі спеціальними кожухами.

5. Вихлопна система. У контейнері потрібно передбачати систему виведення вихлопних газів і спеціальний глушник зменшення шуму роботи генератора. Не можна перевищувати допустиме навантаження на двигун. Вихлопна система повинна бути виконана з маленькою довжиною і мінімумом вигинів.

Підібрати генератор Залиште заявку на безкоштовний розрахунок генератора і отримайте консультацію експерта
Прийняти

Сайт використовує файли cookie