ФІЛЬТР ТОВАРІВ

Показать результат

Дизельні генератори 10 кВт

29 товарів.
      Фільтр
Сортувати:
Показати на сторінці

Генератори дизельні 10 кВт

Застосування

Дизельний генератор 10 кВт (ДЕС 10 кВт) користується попитом у будівельних бригад, власників заміських кафе і магазинів, фермерів і власників заміських будинків.
Оптимально підходять для підсобного господарства, розташованого далеко від населених пунктів.

Дизель генератор 10 кВт дозволяє підключати реактивне навантаження будівельної техніки та інструменту (бетономішалки, плиткорізи, компресори і т.п.) До однофазного генератора 10 кВт можна підключати зварювальний інвертор потужністю до 5 кВт.

Особливості

Моделі дизельних генераторів 10 кВт випускаються у виконанні з кожухом і без кожуха, в залежності від вимог шумоізоляції, умов експлуатації і місця установки.
Представлені однофазні та трифазні моделі, з будь-яким типом запуску - від ручного до автоматичного.
ДЕС 10 кВт з вбудованою автоматикою легко підключаються до зовнішньої і внутрішньої мереж змінного струму, для використання в якості стаціонарних джерел аварійного електроживлення.
Трифазні дизельні генератори 10 кВт дозволяють розвести навантаження по кожній фазі, оптимально розподіливши її в залежності від ваших потреб.

Вигоди і переваги

Завдяки широкому функціоналу, ви можете підібрати генератор дизельний 10 квт, орієнтуючись на ваші потреби. Широкий ціновий діапазон дозволяє вибрати генератор, починаючи від бюджетного варіанту до моделі професійного рівня.
При середній витраті палива 2-3 літри на годину, ви отримуєте гарантованих 10 кВт електричної потужності для ваших потреб.

Ціни на дизельні генератори 10 кВт

В каталозі 10-кіловатних генераторів представлені недорогі моделі (ТМ Vitals, наприклад). Ці електростанції мають мінімальний набір опцій, за рахунок чого їх ціна коливається в діапазоні 90-120 тис. грн.

Моделі з максимальною комплектацією і максимальним набором опцій стоять 150-350 тис. грн.

Ціни вказані з урахуванням ПДВ. Всі знижки, зазначені на сайті, дійсні.
Ви можете купити генератор з послугою "Оплата частинами" від ПриватБанку, без нарахування відсотків або придбати у розстрочку на 4 місяці від OTP банку.
У нас дійсні всі акційні ціни виробників.
За додатковою інформацією про знижки та ціни звертайтеся до менеджерів за телефонами:

044 337 16 57
099 245 16 50
097 937 79 98
093 170 10 98

Ми рекомендуємо обирати модель електростанції для дому не за ціною, а за потребою. Щоб не помилитися у виборі, звертайтеся до наших фахівців. Вислухавши вашу потребу, вони запропонують кілька варіантів на вибір і допоможуть прийняти оптітмальное рішення про покупку конкретної моделі генератора.

Електростанція дизельна 10 кВт користується попитом у власників приватних будинків і дач.

Докладніше

Поширені запитання

До дизельного генератора 10 кВт можуть бути підключені такі навантаження: освітлення, кліматичні системи, побутова техніка, офісне, комерційне та медичне обладнання.

Купити дизель генератор на 10 кВт варто з огляду на наступне: потужність, номінальна напруга, ККД, тип двигуна, витрата палива, об'єм бака, рівень шуму.

Дизельний генератор 10 кВт має такі переваги: висока потужність, стійкість до навантажень, високих та низьких температур, економічність, довговічність.

Середнє споживання палива у дизель генератора 10 кВт може змінюватися залежно від моделі, навантаження та умов експлуатації.

Підібрати генератор Залиште заявку на безкоштовний розрахунок генератора і отримайте консультацію експерта
Прийняти

Сайт використовує файли cookie