Як експлуатувати дизельний генератор влітку?
Як експлуатувати дизельний генератор влітку?

У літню спеку, коли градусник показує вище 30, деякі пристрої вимагають особливих правил експлуатації, яких варто дотримуватися, щоб техніка не вийшла з ладу. Дизельний генератор в такий час потрібно підключати з дотриманням всіх правил техніки безпеки.

У літню пору активізується робота на будівництвах, виробництвах, а особливо - в сільських господарствах. У хід йдуть зварювальні апарати, бетономішалки, холодильники та багато інших пристроїв, що вимагають стабільної електрики.

У разі перебоїв або неможливості подачі електроенергії на певних ділянках забезпечити стабільну роботу можна за допомогою дизельної електростанції.

В критичний момент дизельний генератор з АВР забезпечить:
- швидкий запуск альтернативного джерела струму
- безперебійну подачу електрики
- захист техніки, чутливої ​​до стрибків електрики.

Автоматична система запуску включає генератор відразу через кілька секунд після надходження сигналу. Генератор підтримує стабільну подачу електроенергії до тих пір, поки не закінчиться дизельне паливо або не з'явиться електрика в мережі. Завдяки функції автоматичного контролю генератор припиняє роботу і блокується від повторного включення в разі виникнення аварійної ситуації. Це забезпечує додатковий захист.

Щоб забезпечити тривалу роботу дизельного генератора його необхідно правильно експлуатувати і вчасно робити техогляд, міняти масло і фільтра. Для покупки дизельного палива вибирайте тільки перевірені станції автозаправки, щоб уникнути використання неякісного продукту.

Особливості експлуатації дизельного генератора влітку

Якщо генератор не запускався тривалий час (більше двох тижнів) слід виконати регламентний пуск і дати попрацювати пристрою під відповідним навантаженням протягом години, щоб уникнути подальших збоїв в роботі.

Сезонний фактор може вплинути на потужність дизельного генератора, яка знижується при дуже високій температурі повітря (більше 30 градусів) і підвищеній вологості. Це не означає, що експлуатувати електростанцію в спеку заборонено, але варто врахувати, що генератор може виробляти трохи менше електрики, ніж при нормальній температурі повітря. Також дизельний генератор може видавати меншу потужність, якщо місцевість, де він встановлений знаходиться високо над рівнем моря.

Ви можете експлуатувати дизельний генератор в літню спеку, як тільки виникне необхідність, але не забувайте про правила експлуатації електростанції і дотримуйтеся всіх правил техніки безпеки.

Підібрати генератор Залиште заявку на безкоштовний розрахунок генератора і отримайте консультацію експерта
Прийняти

Сайт використовує файли cookie